Ingyenes szállítás 13 200 Ft feletti vásárlás esetén
MENU
Japán manikűr

Japán manikűr szett, kicsi

Japán manikűr természetes körmökre.

6 010 Ft ÁFA-val


A japán manikűr szinte mindegyik körömtípus ápolására - törékeny, beszakadó, lassú növésű körömre megfelelő. Mivel a technika alapelve a körmök polírozása, nem megfelelő a a túl vékony körmökre. Főbb összetevői - keratín, A és E vitamin, méhviasz és a holtengerből kinyert ásványok. A kúra javítja a vérkeringést és a körmök növekedését. A körmökön egy védőréteg képződik, amely táplálja őket. A különbség már az első kezelés után észrevehető. Minden 2-3 héten ajánlott megismételni a kezelést.

Használati utasítás:

  1. A kezelés előtt fertőtlenítse a köröm felületét.
  2. A kétoldalú rózsaszín-zöld reszelővel simítsa a köröm felületét. Ez eltávolítja természetes fényét - a körmöket teljesen ki kell fehéríteni.
  3. A spatulával vigyen fel egy kis mennyiségű pasztát a polírozó felületére. Egyirányú mozdulatokkal polírozza a köröm felületét míg fényes nem lesz.
  4. Ugyan ezt az eljárást alkalmazza a púder felvitelére is. Kis mennyiségben vigyen fel a polírozóra a púderből, majd egyirányú mozdulatokkal polírozza a köröm felületére.

AJÁNLÁS

Ha a vendégnek vékony a körme, ne reszelje meg előtte fehérre a köröm felületét csak egyenesen vigye fel a pastát és a púdert. Ilyen metódus ajánlott gyerekeknek is.

A lenőtt körömnél csak a lenövést elég kezelni pasztával. A púdert már az egész körömre felviheti. Ha hosszabb ideig nem volt alakalmazva a körmökön a kúra, ajánlott a használati utasítás szerint elvégezni az egész kúrát.

Kiszerelés:

1x körömreszelő

1x polírozó

1x paszta