Ingyenes szállítás 13 200 Ft feletti vásárlás esetén
MENU
UV/LED gél lakkok

Zselés lakk körömre - 17, 16 ml

Zselés lakk 

2 880 Ft ÁFA-val


Ezt a kivételes géllakkot vékony rétegben kell felvinni, mint a hagyományos körömlakkokat, és 14 naptól akár majdnem egy hónapig is kitart. Rendkívül karcálló, és hosszan tartó színtartósság és fakulásmentesség jellemzi. A zselé kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik a végig ragyogó fénye. Természetes és zselés körmökre egyaránt alkalmas. UV-lámpában 2 percig, vagy LED-lámpában 60 másodpercig keményedik.

Használata:

  1. Óvatosan csiszolja le egy fehér tuskóval, és ecsettel porolja le.
  2. Tisztítsa meg és zsírtalanítsa a körmöt Cleanserrel.
  3. Vigyen fel egy alapréteg gél lakkot - BASE/TOP és hagyja, hogy UV-lámpában 2 percig vagy LED-lámpában 60 másodpercig száradjon.
  4. Ezután vigyen fel egy réteg színes géllakkot, és ismét hagyja, hogy 2 percig UV-lámpában vagy 60 másodpercig LED-lámpában keményedjen.
  5. Végül vigye fel a fedőlakkot - BASE/TOP a magas fényesség és ellenállás érdekében, és utoljára az előző lépéshez hasonlóan keményítse ki.
  6. Végezetül a körmökről letöröljük a kifolyást a tisztítószerrel. Problémás körmök esetén javasoljuk, hogy első rétegként körömragasztót használjunk.

NE TÖRÖLJÜK LE A KIFOLYÁST MINDEN RÉTEG UTÁN!!! Ez biztosítja a lakk jobb tapadását és tartósságát.

Gél lakk eltávolítása:

  1. Finoman reszelje át a gél lakk felső rétegét egy 180/180-as reszelővel, nedvesítse meg az eltávolító fóliát egy gél lakkhoz kifejlesztett eltávolítóval (Gel polish remover), vigye fel a körömágyra és tekerje be a körmöt.
  2. Hagyja rajta 7-10 percig, majd csomagolja ki. Végül távolítsa el a maradék gél lakkot egy narancssárga fapálcikával.

    Kiszerelés: 16 ml